top of page

03

Обов'язки власника житла

Якщо ви є власником свого будинку, вам потрібно купити на нього страховку. Ви також маєте застрахувати майно (речі, якими володієте). Якщо ваше житло або майно буде пошкоджене (наприклад, через пожежу, повінь, землетрус або крадіжку), страхова компанія компенсує вам більшу частину витрат.
Ви також маєте оплачувати всі комунальні послуги. До комунальних послуг відносяться постачання води, електроенергії, телефонний зв'язок, Інтернет, опалювання, каналізація (туалет) і вивезення відходів.

Послуги водопостачання й каналізації надає місцевий уряд. Він виставлятиме вам рахунок щомісяця або раз на два місяці. Інші комунальні послуги надаються приватними компаніями. Ви маєте звернутися до них самостійно, щоб придбати послуги та оплачувати рахунки.
Для отримання додаткової інформації про придбання будинку завітайте на вебсайт уряду Британської Колумбії WelcomeBC.

Для детальнішої інформації шукайте “Find a place to live” на сайті https://www.welcomebc.ca/

Якщо у вас виникло питання, відповідь на яке вам не вдалось знайти на нашому сайті, ви можете заповнити форму натиснувши на кнопку "ASK US". Волонтери нашого сайту постараються в найближчий час знайти відповідь на найпопулярніші питання і додати відвовіді до сайту.

bottom of page